Hikmet Uluğbay İlkokulu

Vizyon: HİKMET ULUĞBAYİLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: HİKMET ULUĞBAY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA:09:00 BİTİŞ :14:20
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğretmen servisi yoktur. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla okula gidip gelmektedirler.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0553 455 10 25

WEB - https://hikmetulubayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Şabanözü Köyü Polatlı / ANKARA

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :TAM GÜN NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Polatlı ilçesi Şabanözü Köyündedir. Okulumuz taşıma merkezi olarak eğitim vermektedir.

Adres - Şabanözü Köyü Polatlı / ANKARA

Ulaşım Okulumuz Polatlı -Ayaş karayolu üzerinde bulunan Şabanözü Köyündedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ankara İl Merkezine 93 km, Polatlı İlçe Merkezine 23 km uzaklıktadır.